• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST

TİYATRO GAZETESİ AĞUSTOS 101.SAYISI ÇIKTI

Sıcakların tūm gūcūyle üstümüze geldiği Ağustos ayında sizler tatil yapadurun, biz 101. sayımızla kucaklar dolusu Tiyatro haberimizi kıyılarınıza bırakmak üzere hazırız.

Tiyatro Gazetesi 101. Ağustos sayısının manşeti “Türk Halkları Tiyatroları Tataristan’da buluştu.” “Çeyrek asıra bir yıl kala Karşıyaka Belediye Tiyatrosu” ise yine ilk sayfa da.

“Ankara’da sezon kapanmıyor”, ”Ankara Tiyatrolar Platformu’ndan”, ”Ankara’nın ayazında değil, yazında tiyatro” dedikleri ”AYAZ da Tiyatro” Günleri”nden bahsediyor. Ve Prof. Dr. Semih Çelenk, DEŪ Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölüm Başkanlığı’ndan alındı. Kamuoyuna açıklamaları da var. İlk sayfa da karşımıza çıkan bu haberin ayrıntıları da iç sayfalarda.

Nurhan Uslu köşesinden sesleniyor; “101. Ağustos sayımızla hepinize Merhaba” diyerek. Metin Güler ise Sardes Dionysos Tiyatro Şenligi’nden bahsediyor ”Tiyatro Hikayeleri” başlığındaki yazısında bu ay.

Büşra Elmaskaya, “Efeler’de iki oyun”, Tamer Levent, “Tuncer Cūcenoğlu arkadasımdı”, Serkan Fırtına “Tiyatro sezonu Aydın’da kapanmadı”, Halit Karaata “Kitleselleşme Şenliği” derken, A. Kadir Bozkurt ise “Sanatta 70 yıl; Semih Sergen” dedi okurlarına.

Ceren Olpak, “Köksüzlük”, Yaşam Kaya “Lal Hayal, Songül Öden’den gerçek feminist elestiri”, Büşra Köseoğlu, “Biga’dan iki ayrı ekip, iki ayrı oyun”, Seda Tansüker “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü ve oyuncak dostlarım”,M. Semih Baylan “Bir Tuncer Cücenoğlu yazısı” derken, Yalçın Baykul ise “Tuncer Ağabey’in ardından” diye seslendi Tiyatro Gazetesi okurlarına bu ay.

Gökhan Yener, “Dünyaya bir daha gelsem, yine tiyatro oyuncusu olurdum”, Kımız Bozkır, ” Ankarada sezon kapanmıyor”, “Erhan Gökgücü gençlerle buluştu” ve “Haydar İlker yaşamını yitirdi” yazılarıyla gazetenizde.

Hikmet Kaymak ve Murat Fidan, “Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları sokaklarda sanatla buluşturmak amacıyla düzenlediği Gezici Çocuk Tiyatrosu Günleri Ergani ve Bismil’de başladı”, “Sınavsız Hava Sahası Söyleşisi” derken, Can Tazebaş ise  “Karadeniz Tiyatrolar Birliği KATIB” dedi.

  1. Türkiye Tiyatro Buluşması da karşımıza çıkan bir başka haber bu ay gazetenizde. Yaz kampları Tiyatro buluşmaları, Dramatik yayınlarının tiyatroya ilişkin bir çok kitabı ve bir çok kurumdan tiyatro etkinlikleri yine gazetenizde sizlerle.

Tiyatro Gazetesine abone olun, haberiniz olsun. 

www.tiyatrogazetesi.net

Gazetenize Tüm Mephisto ve  tüm kitapsan kitap evlerinden,ayrıca tiyatro gazetesi temsilciliklerinden ulaşabilirsiniz

 

 

Tiyatro Gazetesi Ağustos Ayı 101. Sayısı Çıktı

Sosyal Medyada Paylaşın:
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-01-22 08:52:47
Antika Alanlar
Antika Alanlar
Antika Alanlar
ikinci el saat
chicken slaughterhouse
poultry slaughterhouse
turkey slaughterhouse
poultry equipment
köpek kıyafetleri
antika alanlar
rfid depo
barf mama