• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
İBB Şehir Tiyatroları’nda online etkinlikler sürüyor

İBB Şehir Tiyatroları’nda online etkinlikler sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, kültür-sanat etkinliklerini sanatseverlere online olarak ulaştırmaya devam ediyor. Sanatseverleri, çocuklar için özel programlar, hazırlıkları devam eden oyunlarımızın provaları, İstanbul’un kültür sanat hayatına yön veren usta isimlerle söyleşiler, uzun süre kapalı gişe sahnelenmiş oyunların tekrar gösterimleri gibi pek çok etkinlik bekliyor.

 

İBB Şehir Tiyatroları’nın bu hafta kurumsal sosyal medya hesaplarından sanatseverlerle buluşturacağısöyleşi, okuma provasıve oyun gösterimi programları:

25 Şubat Perşembe günü 20:00’de Ustalarla Söyleşi programımızın yeni konuğu Oyuncu Gül Akelli olacak.

26 Şubat Cumartesi günü 20:00’de Çat Kapı Prova’da hazırlıkları devam eden Yaftalı Tabut adlı oyunumuzun okuma provası yayınlanıyor.

27Şubat Cumartesi günü 11:00’de Çocuk Saati’nde birçok farklı etkinlik çocukları bekliyor. Profesör Malumatfuruş’la Denenmemiş Deneyler, Karagöz Hacivat, Kukla Yapımı ve Hikâye Zamanı programları çocuklarla buluşacak.

27ŞubatCumartesi günü19.00’da,“Sahnenin Gizli Kahramanları” isimli söyleşimizin yeni konuğu Aksesuarcı Haşim Demir olacak.

28Şubat Pazar günü15:00’te Pollyanna isimli çocuk oyunumuz seyirciyle buluşacak.

POLLYANNA (7-77 Yaş)

Annesi yıllar önce yaşamını yitirince, yardım derneği himayesinde yaşamaya başlayan Pollyanna, babasını da kaybettiği haberini alır. Bu hayat dolu küçük kız, katı ve kuralcı biri olarak tanınan Polly Teyzesiyle birlikte yaşayacaktır. Pollyanna’nın konağa gelmesiyle beraber çevredeki herkesin hayatı değişmeye başlar. Dünya çocuk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan Pollyanna, her tür olumsuz durumda bile “”mutluluk”un yaratılabileceğini; çözüm üretebilme yeteneği kazandıktan sonra hayata umutla bakılabileceğini anlatıyor.EleanorH.Porter‘ın aynı adlı eserinden Binnur Şerbetçioğlu‘nun uyarlayıp yönettiğioyunda; Aslı Menaz, Yılmaz Aydın,Berk Samur, Destan Batmaz, Dolunay Pircioğlu, Emrah Derviş Soylu, Ezgim Kılınç, Nazan Yatgın Palabıyık, Onur Şirin, Ömer Barış Bakova, Serap Doğan, Yeşim Mazıcıoğlu Bulut, Bahar Çebirol alıyor.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-01-22 08:52:47
Antika Alanlar
Antika Alanlar
Antika Alanlar
ikinci el saat
chicken slaughterhouse
poultry slaughterhouse
turkey slaughterhouse
poultry equipment
köpek kıyafetleri
antika alanlar
rfid depo
barf mama